Vår personal

Carina

Carina Johansson, receptionist

Carina jobbar i receptionen och ansvarar även för det administrativa arbetet på mottagningen. Hon är ett energiknippe som joggar, sjunger i kör och dessutom har ett knippe Vasalopp i bagaget. Och hon tränar för fullt för nästa.

Carina har jobbat på mottagningen ända sedan 1981 och är en trygghet och ett välbekant ansikte för våra kunder. Hon är i grunden utbildad tandsköterska.

Judith

Judith Larsson, tandsköterska

Judith är tandsköterska och arbetar framför allt med att assistera tandläkarna. En ultimat dag för henne består av en picknick med familjen och avslutas med att hon får dona och inreda i hemmet.

Magdalena

Magdalena Bengtsson, tandhygienist

Magdalena är tandhygienist och sköter den förebyggande tandvården. Hon är även noga med att sköta sin egen hälsa genom frekventa löpturer, och hon älskar att fiska och jaga. När fångsten ska bli middag tar hon mer än gärna på sig kockhatten.

Magdalena har arbetat på mottagningen sedan 2007.

Olle

Olle Nobäck, tandläkare

Olle är tandläkare och arbetar med all form av vuxentandvård. Han kommer ursprungligen från Skellefteå och är mottagningens största naturälskare med fiske som stort intresse. När han inte fiskar (eller medan det inte nappar) lyssnar han gärna på en bok.

Olle tog tandläkarexamen i Umeå 1993 och har sedan 2000 arbetat på mottagningen. Samarbetet har fungerat utmärkt och 2007 startade Olle eget företag och äger numera halva mottagningen.

Malin

Malin Wikdahl, tandsköterska

Malin är tandsköterska. Hon assisterar tandläkarna i behandlingsrummen och har tillsammans med Ann-Britt ansvar för operationer. Fritiden spenderar hon allra helst med familjen, gärna på skidor eller skoter.

Malin har arbetat på mottagningen sedan 2002.

Sara

Sara Andersson, tandläkare

Sara Andersson är tandläkare. Hon påstår att hon går snabbare än de flesta, ett resultat av många turer ute i friska luften och kanske också av frekvent ilande efter hennes två småbarn. När hon inte är ute och gör Piteås gångvägar osäkra kopplar hon gärna av med en bok eller två.

Sara tog sin tandläkarexamen i Umeå och har arbetat på mottagningen sedan 2010.